It is currently Fri 17 Aug 2018, 3:29 am

All times are UTC + 10 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Lost all images again.
PostPosted: Tue 24 Apr 2018, 9:53 am 
Offline
1800 CORDIA
1800 CORDIA
User avatar

Joined: Sat 25 Mar 2006, 1:40 pm
Posts: 1091
Location: Melbourne
Your car: UFO
Hi all,

Unfortunately it seems I have lost all images on my build thread for the third time. Reuploading all the images is alot of work that I just don't have the time for these days. I'm getting over this and need to find a better solution to these hosting sites. In the meantime I will focus my efforts to new content.

_________________
|VR4 4G63 RS|MicroTech lt8s|Ported TD06sl2-25g|Ported & Polished Head|HKS Front Mount|3" Exhaust|
|Coilovers|Swaybars|VR-4 2pot Calipers|TP rears|Evo3 Master/Booster|Evo 3 front bar|Side Skirts|Rear Lip|


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue 24 Apr 2018, 10:37 am 
Offline
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: Wed 03 Sep 2003, 12:07 pm
Posts: 446
Location: Melbourne, Australia
Gender: Male
It looks like the move to a secure connection (https://) has resulted in this issue. I have reverted back to http:// until the issue is resolved.

_________________
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue 24 Apr 2018, 1:03 pm 
Offline
1800 CORDIA
1800 CORDIA
User avatar

Joined: Sat 25 Mar 2006, 1:40 pm
Posts: 1091
Location: Melbourne
Your car: UFO
4gtuner has the same issues, the problem is with the postimage not the forum

_________________
|VR4 4G63 RS|MicroTech lt8s|Ported TD06sl2-25g|Ported & Polished Head|HKS Front Mount|3" Exhaust|
|Coilovers|Swaybars|VR-4 2pot Calipers|TP rears|Evo3 Master/Booster|Evo 3 front bar|Side Skirts|Rear Lip|


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue 24 Apr 2018, 1:03 pm 
Offline
1800 CORDIA
1800 CORDIA
User avatar

Joined: Sat 25 Mar 2006, 1:40 pm
Posts: 1091
Location: Melbourne
Your car: UFO
.

_________________
|VR4 4G63 RS|MicroTech lt8s|Ported TD06sl2-25g|Ported & Polished Head|HKS Front Mount|3" Exhaust|
|Coilovers|Swaybars|VR-4 2pot Calipers|TP rears|Evo3 Master/Booster|Evo 3 front bar|Side Skirts|Rear Lip|


Last edited by TRQ-STR on Tue 24 Apr 2018, 3:00 pm, edited 2 times in total.

Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue 24 Apr 2018, 1:06 pm 
Offline
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: Wed 03 Sep 2003, 12:07 pm
Posts: 446
Location: Melbourne, Australia
Gender: Male
TRQ-STR wrote:
4gtuner has the same issues, the problem is with the postimage not the forum


Thanks for letting me know. I'll check the linked images anyhow when I reinstate https://.

_________________
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 10 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron



Connect with Cordia Power on Facebook. Cordia Power 2000-2018. Cordia Forum powered by phpBB.