It is currently 28 Sep 2022, 07:24

All times are UTC + 10 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Breaking down under load
PostPosted: 02 May 2022, 12:22 
Offline
Member
Member
User avatar

Joined: 15 Nov 2021, 23:40
Posts: 3
Gender: Male
Hey, just wondering on some suggestions. My car idles and drives ok at low speeds. As soon as i accelerate and vacuum gauge starts move up just before it gets to 0 PSi it completely dies, absolutely nothing. I have to back off the accelerator for it to pick up again so its driveable.
I've checked for fuel seems fine, cleaned injectors, changed fuel filter, Turbo seems fine ( no play ) actuator moving when checked with air pressure.
If it was a vacuum leak car would idle high or miss ? or maybe coil breaking down under load ? Anyone experienced anything like this before ?
Also checked the vacuum advance on my distributor. Its not working but surely it wouldn't cause this issue ?


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 10 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron



Connect with Cordia Power on Facebook. Cordia Power 2000-2020. Cordia Forum powered by phpBB.